Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/master26/public_html/script/classes/Database.class.php on line 22
Stenske slike znanih umetnikov za na vašo steno.
Vsebina košarice: prazna
Nov obiskovalec     Pozabil sem geslo
KnjigarnaPomoč
Pregled vseh avtorjevIskanje po stilihIskanje po motivih

Zaupajte nam vaš e-naslov in obveščali vas bomo o akcijah in novostih:

 

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

S pregledovanjem spletne strani se uporabnik strinja, da bo informacije uporabljal po lastni presoji in na lastno odgovornost. Lastniki in avtorji spletne strani ne odgovarjajo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica uporabe te strani.

 

Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine MasterArt na naslovu www.masterart.si pazljivo preberete navedene "Pogoje poslovanja". Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine MasterArt. Spletna trgovina MasterArt  si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.masterart.si kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za ponudnika in kupca, zato vam priporočamo, da redno spremljate Pogoje poslovanja.

 

Spletna trgovina

S spletno trgovino MasterArt, na naslovu www.masterart.si upravlja podjetje Založba Mežek d.o.o (v nadaljevanju ponudnik).

 

Cene
Vse cene v spletni trgovini MasterArt so navedene v EUR. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. V primeru, da se cena spremeni v času obdelave naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od naročila oz. bo poizkusil najti rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

 

Naročila
Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri MasterArt.si. Dosegljivi so v uporabniškem računu posameznega uporabnika (dostop preko interneta) ali v podatkovni bazi ponudnika (osebni dostop). Naročilo se lahko sklene v slovenskem jeziku in sicer po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko naslova spletne trgovine www.masterart.si.

 

Dobavni rok
Ponudnik se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila prejme naročnik obvestilo po elektronski pošti o oddanem naročilu, ki vsebuje informacijo o vsebini naročila in načinu plačila. V obvestilu so navedeni tudi kontaktni podatki ponudnika, na katere se lahko naročnik obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom.
 

Preklic naročila
Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku dveh ur po prejemu obvestila. Po preteku 2 ur mora preklic naročila opraviti preko telefona ali elektronske pošte tako, da se identificira s številko naročila.

 

Varovanje podatkov in zasebnost
Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletno trgovino MasterArt je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev MasterArt. Primeri, ko potrebujemo osebne podatke, so naročanje artiklov preko internetne naročilnice, sodelovanje v nagradni igri in drugo. Za točnost podatkov, ki jih uporabniki vnesejo, ne odgovarjamo. Vse osebne podatke varujemo v skladu z zakonom, zato jih nikoli ne prodajamo, dajemo v najem, ali jih kakorkoli drugače posredujemo tretji osebi, razen če tako zahteva zakon. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

 

Pravno obvestilo
Spletna trgovina MasterArt in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja ponudnika. Vse pravice do gradiva na spletnih straneh MasterArt.si in njenih podstraneh so pridržane.

Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

 

Odgovornosti

Založba Mežek d.o.o. se trudi, da so informacije na spletni strani www.masterart.si točne in ažurne. Vendar pa ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani. Vse informacije, ki jih najdete na spletni strani MasterArt.si in njenih podstraneh, so informativne narave. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema).

 

Komunikacija

Obvestila o mesečnih akcijah in oglasna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot oglasna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema oglasnih sporočil ter obvestil o mesečnih akcijah, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

 

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih internetnih straneh. Kljub temu, pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik naročnika obvestil o eventuelnih spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka, sodijo zgolj kot informativni prikaz izdelka.

 

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti ali navadni pošti s povratnico. Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

 

 

Nazaj na začetno stran.

Velik izbor del

V naši spletni trgovini vam je trenutno na voljo 1870 umetniških del 67 različnih svetovnih slikarskih mojstrov. Ponudbo stalno dopolnjujemo z novostmi.

Portreti

Si želite avtorske portrete v pravi oljni tehniki?
Na podlagi vaše fotografije vam bodo naši mojstri pripravili oljne portrete.
Več o portretih ...

Postanite zastopnik

ZAPOSLIMO

svetovalca za prodajo ročno izdelanih slik vrhunske kvalitete.

Zanima me več ... 

Garancija kakovosti nakupa

Če z nakupom niste zadovoljni, lahko v tridesetih dneh vrnete naročene artikle in vam bomo povrnili kupnino.

 

 

 

 

Kdo smo | Leksikon izrazov | Pogoji uporabe strani | Prodajni in splošni pogoji | Varovanje podatkov | Avtorska zaščita

© Masterart.si, 2009. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com